Турският президент Реджеп Тайип Ердоган бе посрещнат на официална церемония в Испания, става

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган бе посрещнат на официална церемония в Испания, става
Коментари Харесай

Педро Санчес посрещна Ердоган в Испания

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган бе посрещнат на публична гала в Испания, излиза наяве от неговия формален акаунт в Х.

Благодарейки на испанския министър председател Педро Санчес за общителното му гостолюбие, Ердоган сподели, че Турция има другарски връзки с Испания и съдружник в НАТО в нейно лице, добавя Анадалоската организация.

Ердоган не пропусна и тематиката с войната в Близкия изток. „ Оценяваме отношението, взето от Испания против израелските зверства. Г-н Санчес възприе в действителност кардинална, поредна и проницателна политика от първия ден ", разяснява Ердоган.



Според него светът е изправен пред капризни хора, които дават отговор на апелите за преустановяване на огъня в Газа с проливане на кръв. 

Президентът Ердоган заприказва и за пълноправното участие на Турция в Европейски Съюз. " Нашите откровени стъпки към Европейски Съюз обаче не могат да намерят отговор заради пречките на някои членове, които се грижат единствено за личните си ползи и които нямат способността да видят добавената стойност, която Турция ще донесе на съюза ", счита турският президент, добавя още турската медия. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР